A Woman-Owned Construction Partner

Projects Bidding
Nicklaus Clubhouse at the Country Club of Landfall

Nicklaus Clubhouse

Renovations to the Country Club of Landfall Nicklaus Clubhouse included improving the main gathering and hospitality areas, enlarging the dining area, and adding extensive outdoor dining and entertaining space. Custom and high-end finishes abound in the Clubhouse, beginning with a specially made stone waterfall in the lobby reception area, leathered stone counter tops manufactured in Montana, the fireplace mantel constructed from river wood harvested from the nearby Cape Fear, and 40-foot trellises—specified to be one continuous timber—from East Texas.

Because it was vitally important that all areas of the clubhouse remain accessible to members, Muter reworked phases of construction to ensure the club remained fully operational during the entire project, including keeping the facility in pristine condition for the 100 events held during the 9-month construction schedule.

Photo Credit: FOCIIS

 

Client
Country Club of Landfall
Architect
MAI Architects
Location
Wilmington, NC
Size
31,000 sqft
Awards & Recognition
Carolinas AGC Award for Best Building Project